Excelforløb

Bliv verdensmester i Excel på 3 dage

Formål

Microsoft Excel rummer mange fantastiske muligheder og bliver brugt i stort set alle virksomheder og offentlige instanser. Undersøgelser viser, at en gennemsnitsbruger kun udnytter en meget lille del af alle de mange funktioner og værktøjer, som findes i Microsoft Excel.

 

Forløbet er ikke kun for "Excel nørder" og økonomifolk, men for alle, som ønsker at blive god eller bedre til Excel. Hvis du i forvejen ikke allerede elsker Excel, så kommer du til det.

 

Kursusforløbet foregår over 3 kursusdage med minimum en uge mellem hver kursusdag. Dermed kan emnerne nå at bundfælde sig inden næste kursusdag. Desuden er der mulighed for at repetere fra gang til gang.


Varighed

3 dage fordelt flere uger


Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til PC, tastatur og mus.


Niveau

Begynder/Let øvet/øvet

Trin 1 - Opbygning, formler og daglig brug (1dag)

Du lærer at arbejde med de daglige værktøjer i Excel.

 

Læs mere her


 

Trin 2 - Formler, funktioner og datavask (1dag)

Du lærer at arbejde avancerede  formler i Excel. Du lærer også at anvende mange af de indbyggede funktioner, som kan løse mange problemstillinger. Herudover lærer du bl.a hvordan du kan klargøre og "vaske" dine data.

 

Læs mere her


 

Trin 3 - Håndtering af store datamængder (1dag)

Du lærer at skabe overblik, analysere, rapportere og arbejde med store mængder af data i Excel. Du lærer desuden at arbejde med Pivottabeller.

 

Læs mere her

 


Slide1
Slide11
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide9
Slide16
Slide10
Slide4
Slide3
Slide2
Slide12
Slide13
Slide14
Slide15