Formål

Microsoft Excel rummer mange fantastiske muligheder og bliver brugt i stort set alle virksomheder og offentlige instanser. Undersøgelser viser, at en gennemsnitsbruger kun udnytter en meget lille del af alle de mange funktioner og værktøjer, som findes i Microsoft Excel.

Forløbet er ikke kun for "Excel nørder" og økonomifolk, men for alle, som ønsker at blive endnu bedre til Excel. Hvis du i forvejen ikke allerede elsker Excel, som kommer du til det.

Kursusforløbet foregår over 5 kursusdage med en uges varighed mellem hver kursusdag. Dermed kan emnerne nå at bundfælde sig inden næste kursusdag. Desuden er der mulighed for at repetere fra gang til gang.

 

Varighed

5 dage fordelt på 5 uger

 

Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til PC, tastatur og mus.

 

Niveau

Let øvet/øvet

Dette kursus tilbydes som åbent kursus følgende datoer:

 

PRIS 14.995,-

 

 

Modul 1 - Opbygning, formler og daglig brug (1dag)

Du lærer at arbejde med de daglige værktøjer i Excel.

Læs mere her

Modul 2 - Formler og funktioner (1dag)

Du lærer at arbejde avancerede formler i Excel. Du lærer også at anvende mange af de indbyggede funktioner, som kan løse mange problemstillinger.

Læs mere her

Modul 3 - Datavask og effektiv databehandling (1dag)

Du lærer at udnytte de muligheder der findes i Excel, når du vil rense og bearbejde data i Excel, som f.eks. kommer fra andre personer eller eksterne datakilder.

Læs mere her

Modul 4 - Pivottabeller og håndtering af store datamængder (1dag)

Du lærer at skabe overblik, analysere, rapportere og arbejde med store mængder af data i Excel. Du lærer desuden at arbejde med Pivottabeller.

Læs mere her

Modul 5 - Automatisering, brugervenlige regneark og makroer (1dag)

Du lærer at tilpasse og udvikle brugervenlige Excel regneark med automatik – enten til eget brug eller til andre. Du lærer desuden at oprette simple makroer ved hjælp af makrooptageren.

Læs mere her

Excelforløb

Bliv verdensmester i Excel på 5 dage

Office Akademiet

Tlf.: +45 30 48 04 13

Krudttårnsvej 73

2791 Dragør

Officeakademiet / Excelmanden

CVR 25338030